Посмакувати вишуканим вином та смачним м’ясом мали можливість рівняни впродовж 10-24 жовтня у SKYВAR Manhattan у рамках «Фестивалю м’яса і вина». 24 жовтня відбулось закриття фестивалю.
20:00 вечора і всі займаються своїми справами: охоронець перевіряє квитки, адміністратор зустрічає і проводжає гостей до їх місць, гардеробниця розвішує верхній одяг, офіціанти розносять їжу. Велика кількість людей, приємна музика та свічки. Всі готуються до початку вечора.
Ведучий оголошує першого переможця «Пекельної кухні» Юрія Кондратюка, який проводить майстер-клас із запікання м’яса. Кулінар вітає всіх зі святом і приступає до роботи. Приготувавши запечену вирізку з яловичини, бажає всім «приємного апетиту». Ведучий переправляє на «смачного» та розповідає, що Юрію Кондратюку дуже пощастило, адже «в нас на кухню нікого, крім Фреймут, не запрошують».