Як закривали «Фестиваль м’яса і вина» у SKYВAR Manhattan (Фото)

Посмакувати вишуканим вином та  смачним м’ясом мали можливість рівняни впродовж 10-24 жовтня у SKYВAR Manhattan у рамках «Фестивалю м’яса і вина». 24 жовтня відбулось закриття фестивалю.

20:00 вечора і всі займаються своїми справами: охоронець перевіряє квитки, адміністратор зустрічає і проводжає гостей до їх місць, гардеробниця розвішує верхній одяг, офіціанти розносять їжу. Велика кількість людей, приємна музика та свічки. Всі готуються до початку вечора.

Ведучий оголошує першого переможця «Пекельної кухні» Юрія Кондратюка, який проводить майстер-клас із запікання м’яса.  Кулінар вітає всіх зі святом і приступає до роботи. Приготувавши запечену вирізку з яловичини, бажає всім «приємного апетиту». Ведучий переправляє на «смачного» та розповідає, що Юрію Кондратюку дуже пощастило, адже «в нас на кухню нікого, крім Фреймут, не запрошують».

Далі проводять конкурси, на яких відвідувачі мають відповісти на одне із запитань ведучого, які стосуються ТМ «Любисток» та отримують фірмові подарунки від цієї торгової марки. Юрій Кондратюк говорить, що «їжа не має залежати від ціни»:

- Іноді так говорять: «Я душу вклав у цю страву». А я кажу – «Ви продукти краще вкладіть!».

Кулінар разом із ведучим продають страву на аукціоні. Розпочали ставку зі 100 гривень, крок – 50 гривень. Продали м'ясо за 500 гривень.

Потім присутні дегустували вина і слухали поради сомельє Сергія Верескуна:

- Відразу подивіться на колір вина. Потім привітайтесь з вином на відстані 1 см. Це жива матерія. Тоді крутимо бокал, щоб всі градуси почали підніматися вверх.          

Музичний супровід забезпечили «Manhattan Band» та DJ Sashko Garazd. 

Фотозвіт: http://www.0362.ua/photo/147