Ковбасну продукцію та різновиди молочки оцінюватиме обласна дегустаційна комісія. Це відбудеться сьогодні, 19 вересня, о 13 годині, у приміщенні ДП «Рівнестандартметрологія» (м.Рівне, вул. Замкова, 31, дегустаційний зал, 7 поверх).
Загалом буде представлено 10 харчових зразків продукції двох підприємств Рівненщини, а саме – ПАТ «Зарічненський молокозавод» (смт Зарічне) та приватного підприємства В.Чайки (смт Млинів).
За результатами розгляду поданих матеріалів і дегустації зразків, комісія приймає рішення щодо рекомендації продукції до виробництва, або висуває виробнику зауваження щодо недоліків, які повинні бути обов’язково усунені. У разі незадовільної якості продукції, або її невідповідності нормативним вимогам, дегустаційна комісія має право не допустити таку продукцію до виробництва.